Karne Hediyesi Bilgisayar Ve Bisiklet

Darendeli iş adamı Mehmet Ali Gökduman, köyündeki ilköğretim okulunun başarılı öğrencilerine dizüstü bilgisayar ve bisiklet hediye etti.

Darendeli iş adamı Mehmet Ali Gökduman, köyündeki ilköğretim okulunun başarılı öğrencilerine dizüstü bilgisayar ve bisiklet hediye etti.

Darende İlçesi'ne bağlı Irmaklı Köyü'ndeki Irmaklı İlköğretim Okulu'nda düzenlenen yıl sonu etkinliğine Kaymakam Mehmet Aktaş da katıldı.

Aktaş, etkinlikte yaptığı konuşmada, göç vermeyen ve üretkenlikleriyle tanınan Irmaklılıların birlik ve beraberliklerinin önemine işaret etti.

Irmaklı köyünün adeta Darende'nin Çukurovası gibi olduğunu belirten Aktaş, "Burada her türlü sebze ve meyve yetişiyor, insanlar çok çalışkan. Bu çalışkanlık göç vermeyen köyümüzde eğitime de yansımakta. Öğrencilerin başarı durumlarına baktığımızda bunu görmek mümkün. Ayrıca bu köyden yetişip gurbette hayatını sürdürenler de vefalı. Köylerini, okudukları okulu, unutmuyor ve destekliyor" diye konuştu.

Reklam
Reklam

İş adamı Mehmet Ali Gökduman da kendisiyle aynı kaderi paylaşan öğrencilerin sevinçlerine ortak olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gökduman, "Nereden geldiğimizi, hangi şartlarda okuduğumuzu hiç unutmadık. Belki bu gün şartlar biraz daha iyi ama köyümün çocukları en iyiye, en güzel layıktır" dedi.

Gökduman, okulda başarılı olan 8 öğrenciye dizüstü bilgisayar, 20 öğrenciye de bisiklet hediye etti.

Muhabir: Aslan Tektaş/Tuba Karahan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: