Karnesini alamayan öğrenci evden kaçtı

BARTIN (İHA) - Okulda arkadaşları ile kavga ettiği gerekçesiyle karnesi verilmeyen 5. sınıf öğrencisi T.G. (11), mahalle arkadaşının bisikletini alarak evden kaçtı. Saatlerce aranan T.G., polisler tarafından bulunarak ailesine teslim edildi.

Edinilen bilgilere göre, Bartın Merkez İMKB İlköğretim Okulu 5. sınıf öğrencisi karnesinin verilmemesine üzülerek evden kaçtı. T.G. (11) okulda arkadaşlarıyla kavga ettiği için karnesini alamadı. Karne alamamasına üzülen T.G., mahalledeki arkadaşının bisikletini alarak evden kaçtı. Yaklaşık 12 saat boyunca Bartın sokaklarında aranan T.G., en sonunda polis ekipleri tarafından bitkin halde bulundu. Karnı aç olduğunu söyleyen T.G.'nin. polisler tarafından doyurulduğu, üzerinde atlet ile sabaha kadar parklarda dolaştığını kaydedildi.

Reklam
Reklam

T.G.,"Öğretmenimiz bana karne vermedi. Bende bunun üzerine evden kaçtım. Sokaklarda vakit geçirdim. Polis gördüğümde saklandım. Çok üşüdüm ve acıktım. Bir daha asla kaçmayacağım ve ailemi üzmeyeceğim" dedi. Anne Hatice A. ise, sabaha kadar uyku uyumadığını ve kötü şeyler düşündüğünü söyledi. Aras,"Çocuğum okulda yaramazlık yaptığı için karnesini alamamış. Beni aradılar ve karneyi bana verdiler. Hiç zayıfı yok. Ama bunu gurur meselesi yapmış ve bu sebeple evden kaçtı.
Saatlerce dışarıda kaldı. Ortalık çok kötü ve ben sabaha kadar düşündüm. Allah'a şükür başına bir iş gelmeden bulundu" şeklinde konuştu. Hastanede tedavisi yapılan T.G. ve arkadaşının bisikleti Çocuk Polisi tarafından ailesine teslim edildi.