Karnından 7 Kilo Ur Çıkarıldı

Manisa Devlet hastanesi'ne karın ağrısı şikayeti ile giden kadının karnından 7 kilogram ağırlığında ur çıkarıldı.

Manisa Devlet hastanesi'ne karın ağrısı şikayeti ile giden kadının karnından 7 kilogram ağırlığında ur çıkarıldı.

Manisa Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Erdem Nalbant, gazetecilere yaptığı açıklamada, halsizlik ve karnında meydana gelen şişlik şikayetiyle hastaneye gelen Sıdıka Altunlu'nun (72) çekilen ultrasonunda karnında kitle tespit edildiğini ve kadının ameliyat edildiğini söyledi.

Başarılı geçen operasyonun ardından Altunlu'nun karnından 18 parça halinde toplam 7 kiloluk kitle çıkarıldığını ifade eden Nalbant, "Ameliyat yaklaşık 2 saat sürdü. Ameliyat sürecince bir sıkıntı yaşamadık. Karnın içini tamamen dolduran, 9 aylık gebeliğe benzer bir görüntüsü olan bir kitleydi, çıkarılan parçalar ile ilgili olarak incelemelerimiz devam ediyor. Sıdıka Altunlu'nun sağlık durumu iyi, önümüzdeki günlerde taburcu etmeyi planlıyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Sağlığına kavuşan Sıdıka Altunlu ise yaklaşık 5 aydır ağrı çektiğini, durumunun ultrason ile ortaya çıktığını belirterek sağlığına kavuşmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Muhabir: Turgay Duyar / Senem Yazıcı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: