Kars Anafen Öğrencilerinin Kutlu Doğum Heyecanı

Kars’ta Anafen Dershanesi, ‘Kutlu Doğum’ etkinlikleri kapsamında 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri arasında...

Kars’ta Anafen Dershanesi, ‘Kutlu Doğum’ etkinlikleri kapsamında 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri arasında Rahime Kaya’nın ‘Efendiler Efendisi’ ve Ümit Kesmez’in ‘Efendimizin Nurlu Hayatı’ kitaplarından ödüllü yarışma düzenlendi.

Yarışmada dereceye girenlere ödüllerinin verildiği törende konuşan Dershane Müdürü İsmail Alkan, böyle etkinlikler vesilesiyle nurlu nebinin hayatının işlendiği kitapların okunduğunu, bunun yanı sıra eğitim için bu kutsal zaman diliminin fırsata dönüştürüldüğünü belirtti.

Yarışmada ilk üç dereceye giren öğrencilere PC tablet, MP5, MP3 ve kitap setleri gibi çeşitli hediyeler verildi. Program, öğrencilerin şiir ve ilahi dinletisi ile sona erdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz