Kars Belediye Başkanı Bozkuş: "Bizler Çok Sevdiğimiz Karsımıza Hemkaliteli Hem Sağlam Hem De Uzun Ömürlü Hizmetler Yapmayı Amaçladık"

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, "Bizler çok sevdiğimiz Karsımıza hem kaliteli hem sağlam hem de uzun ömürlü hizmetler yapmayı amaçladık"

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, "Bizler çok sevdiğimiz Karsımıza hem kaliteli hem sağlam hem de uzun ömürlü hizmetler yapmayı amaçladık" dedi.

Bozkuş, gazetecilere yaptığı açıklamada, asfalt çalışmalarına büyük önem verdiklerini ve göreve geldikleri günden bu yana asfaltın kalıcı olabilmesi için her sıkıntıyı göğüslediklerini söyledi.

Çalışmalar sırasında bazı zamanlar eleştirilerin odağı olduğunu da ifade eden Bozkuş, şunları kaydetti:

"Bizler çok sevdiğimiz Karsımıza hem kaliteli hem sağlam hem de uzun ömürlü hizmetler yapmayı amaçladık. Bu yönde de elimizden gelenin fazlasını yaptık. Uykumuzdan bile çoğu zamanlar fedakarlık ederek sabırla hizmet dedik. Bu anlamda da ekip arkadaşlarımızla birlikte en iyisine yol almak için yolun da en iyisini yapmayı istedik. Bundan sonra ki çalışmalarımızda da aynı yolu izleyeceğiz ve halkımız adına en doğrusunu yapmayı sürdüreceğiz."

Reklam
Reklam

Bozkuş, daha sonra dere ıslah çalışmalarını ve devam eden yatırımları yerinde inceledi.

Muhabir: Ercüment Daşdelen

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: