Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş’un Kadir Gecesi Mesajı

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, “Kadir Gecesi” nedeniyle bir mesaj yayımladı.Başkan Nevzat Bozkuş, yayımladığı mesajında,...

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, “Kadir Gecesi” nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Nevzat Bozkuş, yayımladığı mesajında, “Manevi arınma ve paylaşarak zenginleşme mevsimi olan Ramazan Ayı'nı uğurlamaya hazırlandığımız bu günlerde, Kur'an'ın insanlığa indirilmeye başlandığı, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'ni idrak edeceğiz. Kadir Gecesi, Kur'an'ın övdüğü, refah, huzur ve güvenliğin her tarafa yayıldığı, sema kapılarının açıldığı, dilek, dua ve temennilerin kabul edildiği kutlu bir gecedir” dedi.

Reklam
Reklam

Başkan Bozkuş; “İnsanlığa bir rahmet kapısı, bir umut pınarı olarak bahşedilen Kadir gecesi, aynı zamanda hayatımızın çok hızlı seyreden akışı içinde geçmişimizi değerlendirerek geçen günlerimizi sorgulama, günahlardan arınma, unutarak ve bilmeyerek işlediğimiz hatalar için af ve bağışlanma dileme zamanıdır. Bu mana ikliminde gönüllerimizi saflaştırmak, feyz, bereket ve güzelliklerden istifade etmek tamamen bizim bu güzel geceyi en iyi şekilde değerlendirmemiz sonucunda elde edeceğimiz kazanımlar olacaktır” diye konuştu.

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“ Hem insani, hem sosyolojik, hem psikolojik, hem maddi ve manevi kazançlar ve zenginliklerle gelen Ramazan ayının yıldızı Kadir Gecesi'nin ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için güzelliklere vesile olmasını diliyorum. Ramazan ayının ve Kadir Gecesi'nin hepimizi kucaklayarak, birlik, beraberlik, bolluk, bereket, kazanç, yardımlaşma, paylaşma, dua, ziyaret, itibar, inanç, barış, mutluluk ikliminde birleştirmesini ve daha güzel bir geleceğe kapılar açmasını temenni ediyorum. Bu duygularla, aziz milletimizin ve İslam aleminin Kadir Gecesi'ni tebrik ediyor, bu gece yapacağımız dua ve ibadetlerin, insanlığa barış, huzur ve saadet getirmesine vesile olmasını Yüce Allah 'tan diliyorum.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: