Kars Belediye Başkanlığına 18 Yeni Araç Alındı

Kars Belediyesi, belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere araç filosuna 18 yeni araç kazandırdı.

Kars Belediyesi, belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere araç filosuna 18 yeni araç kazandırdı.

Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü önünde düzenlenen törenle yeni alınan araçlar hizmete girdi. Duaların okunduğu ve kurban kesildiği törende konuşan Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş; "Göreve geldiğimizden bu güne bir çok alanda olduğu gibi özelliklede makine parkımızın yetersiz oluşu nedeniyle makine parkımız güçlendirmeye karar verdik. Bugün bu anlam içerisinde burada toplanmış bulunuyoruz. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar şirketimiz vasıtasıyla 18 aracı makine parkımıza ilave ettik. Ve ulaşım hizmetlerini güçlendirdirdik" dedi.

Reklam
Reklam

KARS'A KALICI YATIRIMLAR YAPIYORUZ

Yolların asfalt yapımında kullanılmak üzere makinelerde alacaklarını ifade eden Bozkuş; "Yakın zamanda asfalt makinemizden dolayı 1 Finişer, 1 greyder, 1 dozer, 2 tane silindir 2 tane kamyon, almayı planlıyoruz. Bunun nedeni de makine parkının ötesinde asfalt tesisinin çok güçlü olması lazım. Çünkü biz göreve geldiğimizde hemşehrilerimize sözümüz vardı. İlk önce alt yapıyı tamamlayacağız. Sonra da üst yapıya çıkacağız. Üst yapı noktasında çalışmalarımız devamlı bilimsel olacak yani Karayolları şartnamesi ni kullanıyoruz" diye konuştu.

KARAYOLLARI BİR YIL YENİ YAPILAN ASFALTIN ÜZERİNDEN ARAÇ GEÇİRMİYOR

Karayollarının 1 yıl yeni yapılan asfaltın üzerinden araç geçirmediğine dikkat çeken Başkan Nevzat Bozkuş; "Geçtimiz yıl 10 kilometrelik yolun temel tabakası ve taşıyıcı tabakası tamamlandı ve asıl asfalt bu sene atılacak. Elbette bozulan yerler oldu. Çöken yollar oldu. Normaldir çünkü 50 santim civarında kazdığımız bölgeler vardı. Bu da normal Karayollarımız taşıyıcı ve temel tabakayı attığı zaman 1 yıl üzerinden araç geçirmiyor. Bizde bırak bir yılı, bir ayı, şehir merkezi olduğu için bir saat sona araç geçti. Bu da haklı olarak özellikle Faikbey ve İnönü Caddesi'nde kısmen yer yer oturmalar oldu. Bu da şunu gösteriyor binanın temeli artık sağlamlaştı. Bundan sonra atacağımız asfaltta inşallah hiçbir sıkıntı olmayacak. Yeni aladığımız araçlarla da şehrimiz ter temiz olacak" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Kars Belediye Başkanlığı'nca belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere 5 tane çöp arabası, 1 tane süpürge aracı, 1 gereyder, 5 tane binek araba ve 2 tane minibüs alındı. Alınan araçlar Belediye Başkanlığı'na toplam 1milyon 250 bin TL.'ye mal oldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: