Kars Belediyesi'nde 1 Mayıs Kutlaması

Kars Belediyesi çalışanları 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı davul-zurna eşliğinde halaylar çekerek kutladı.

Kars Belediyesi çalışanları 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı davul-zurna eşliğinde halaylar çekerek kutladı.

Kars Belediyesi Temizlik İşleri Hizmet Binası önünde düzenlenen programa Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Başkan Yardımcıları Haydar Yılmaz, İsmet Yılmaz, şube müdürleri sendikacılar ve çok sayıda belediye çalışanı katıldı.

Davul Zurna eşliğinde kutlanan 1 Mayıs Bayramı etkinliğinde Başkan Bozkuşş işçilerle birlikte halay çekti. İşçi Bayramı'nda işçileri yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, belediye çalışanlarının her zaman yanında olduklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Başkan Bozkuş; "Ülkelerin gelişmesi kalkınması çalışanların, emekçilerin yardımıyla gerçekleşir. Dolayısıyla kamu, kurum ve kuruluşları çalıştığımız yerler devletimiz ülkemiz hepimizindir. Biz ne kadar çok emek sarf eder, ne kadar çok çalışırsak o ülke de o kadar muhakkak gelişir. Bu anlam içerisinde sizin bu güzel gününüzü kutluyorum" dedi.

Kars Belediye Başkanlığı'nca düzenlenen 1 Mayıs İşçi Bayramı etkinliklerinde belediye çalışanları gönüllerince eğlendi. Tatlıların yenildiği, halayların çekildiği etkinlikte birlik beraberlik mesajları verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: