Kars Belediyesi’nde Coşkulu 1 Mayıs Kutlması

Kars Belediye Başkanlığı’nca tertip edilin 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamalarında Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, belediye...

Kars Belediye Başkanlığı’nca tertip edilin 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamalarında Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, belediye işçileriyle davul zurna eşliğinde halay çekti.

Başkan Bozkuş, İşçi Bayramı’nda belediye çalışanlarının emeklerinin karşılığını verdiklerini, belediye çalışanları başı dik bir şekilde evlerine gittiklerini kaydetti.

Kars Belediyesi Temizlik İlleri Müdürlüğü’nde düzenlenen 1 Mayıs İşçi Bayramı’na katılan Başkan Nevzat Bozkuş, belediye çalışanlarının davul zurna eşliğinde karşılandı. Belediye çalışanlarının bayramını kutlayan Bozkuş, daha sonra işçilere yönelik yaptığı konuşmada el birliğiyle Kars’ı daha iyi yerlere taşıyacaklarını söyledi.

Reklam
Reklam

AK Partili Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş; “Göreve geldiğimizden bugüne kadar eğer çalışan arkadaşlarımız düzgün bir maaş alıyorsa ve borçlarını ödeyebiliyorlarsa, ailelerini huzurlu bir şekilde düzgün bir şekilde, yaşatabiliyorlarsa bu 1 Mayıs’ı anlamlı kılıyor. Aksi takdirde geçmişte olduğu gibi taşkınlık yaparak, bağırarak, çağırarak değil” dedi.

Başkan Bozkuş; “Biz her seferinde sendika yetkilileriyle masaya oturduğumuzda çalışanların haklarının verilmesinden yana bir tavrımız oldu. Bir işveren olarak devamlı sizleri düşündük. Biz TEDAŞ’ta çalışırken de çalışan arkadaşlarımızın her zaman yanında bulunduk. Bir işveren olarak. Şimdi de sizlerin yanında bulunuyoruz. Benim için 1 Mayıs’ın anlamı budur. Çalışan arkadaşlarımızın huzur güven içerisinde çalışması, hak ettikleri haklarını da zamanında alması bizim için 1 Mayıs budur arkadaşlar. Bir diğer önemli bir konuda Kars halkının belediye hizmetlerinden memnuniyetidir. Bu varsa 1 Mayıs elbette dünyada olduğu gibi ülkemizde de resmi bir gün bayramdır. Ama bayrama gelirken biz çok şükür kafamız dik anlımız açık bir şekilde sizlerin yanına geldik” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Yapılan konuşmanın ardından Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, belediye çalışanlarıyla tek tek tokalaşarak 1 Mayıs İşçi Bayramlarını kutladı. Bozkuş, daha sonra işçilerle birlikte halay çekti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: