Kars Belediyesi'nde Halk Günü

Kars Belediyesi tarafından düzenlenen halk gününde Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, vatandaşın sorunlarını dinledi.

Kars Belediyesi tarafından düzenlenen halk gününde Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, vatandaşın sorunlarını dinledi.

Kars Belediyesi Hizmet Binası Salonu'nda gerçekleşen toplantıda vatandaşın sorunları ve talepleri dinlendi. Halk günü toplantısına başkan yardımcıları ve bazı müdürleri de eşlik etti.

Her hafta Salı ve Perşembe günleri gerçekleştirilen halk günü kapsamında Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, her hafta olduğu gibi kendisiyle görüşmek isteyen vatandaşlarla bir araya gelerek vatandaşın şikayetlerini ve sorunlarını dinledi, çözüm yolları aradı.

Reklam
Reklam

Halk günü toplantılarına katılan çok sayıda vatandaş, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş'a sevgi gösterisinde bulundu. Vatandaşların gösterdiği ilginin kendisini çok mutlu ettiğini belirten Başkan Bozkuş; "İşte burada belediye vatandaş ilişkilerinin güzel örneklerini görüyoruz. Belediyesine güven vatandaş, vatandaşına hizmet için yola çıkmış bir belediye işte burada onu görüyoruz"dedi.

BİZ BELEDİYE'DEN MEMNUNUZ

Halk günü toplantısına katılan vatandaşlar belediye çalışmalarından memnun olduklarını dile getirdiler. Halk günü toplantısına Başkan Bozkuş'a teşekkür etmek için katıldığını belirten Nuran Duran; "Allah Başkanımızdan razı olsun. Bütün sorunlarımıza koşuyor. Mahallemizde sularımız düzgün akmıyordu. Her gün bir taraftan su patlıyordu. Sağ olsun başkanım kendisi geldi gördü ve mahallemizin su boruları değişti. Değişen su borlarıyla birlikte düzenli olarakta sularımız akmaya başladı. İnşallah içme suyu tesisleri bittiğinde sularımız gece gündüz akar. Ben AK Partiye oy vermedim ama belediye bizim bütün sorunlarımıza koştu. Bundan sonra oylarımızın da rengi belli oldu" diye konuştu.

Reklam
Reklam

BİZ SİZLERİ MAHÇUP ETMEYECEĞİZ

Vatandaşların her toplantıda salonu doldurduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş; "Biz söz verdik. Kars ve Karslılar hak ettikleri hizmetleri fazlasıyla alacak. Bunun için çalışmalarımız devam ediyor. Hazırlıklarımızı yapıyoruz. TOKİ Bayrampaşa ve Atatürk Mahallesi'ne kazma vuracak. Burada ilk etapta 550 konut yapılacak. Kentsel tasarım projesi başlayacak. Belediye binası başlayacak. Tabiki bunlara paralel yollarımız ve kaldırımlarımız yapılacak. Havaların ısınmasıyla birlikte Kars'ı inşaat alanına çevireceğiz. Hedefimiz yaşanılabilir bir Kars'ta hep birlikte yaşamak" şeklinde konuştu.

Genel olarak halkın sıkıntısının yardım ve iş olduğunun altını çizen Bozkuş, özetle şöyle dedi:

"Her hafta Salı ve Perşembe günleri düzenlemiş olduğumuz halk gününde vatandaşlarımızın sorunlarını ve şikayetlerini dinleme imkanı buluyorum. Vatandaşlarımızın istek ve taleplerini belediyemiz imkanları doğrultusunda çözüme kavuşturma çabası içerisindeyim."

Kars Belediyesi'nin halk günü toplantılarında vatandaşların en çok Başkan Bozkuş'a ilettiği sorunlar arasında iş geliyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: