Kars Belediyesi’ne Durmak Yok!

Kars Belediye Başkanlığı’nca kente yapılan yol ve kaldırım çalışmaları havaların düzelmesiyle başladı.Başkan Bozkuş, Digor Yolu’nda...

Kars Belediye Başkanlığı’nca kente yapılan yol ve kaldırım çalışmaları havaların düzelmesiyle başladı.

Başkan Bozkuş, Digor Yolu’nda yapılan yol çalışmalarını yerinde görerek yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

Kars Digor yolunun gerek alt yapı çalışmalarıyla ve gerekse yağan yağmurdan dolayı aşırı şekilde bozulmasından kaynaklanan sıkıntıları bilen Bozkuş, öncelikle bu yolun yapılarak biran evvel bitirilmesi talimatını verdi.

Kars’ta yıllardan beri süre gelen alt yapı sorunlarını tek tek çok zor koşullarda kıt imkanlarla yapan Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş’a her geçen gün vatandaşlardan da yoğun destek geliyor.

Reklam
Reklam

Vatandaşların su kanalizasyon, yol ve kaldırım sorunları tek tek çözen Bozkuş; “Belediye olarak elimizi taşın altına koyduk. Bu şehrin modern ve gelişmiş şehirler arasına girmesi için gece gündüz çalışıyoruz. İşimiz çok zor biz zor olanı tercih ettik. Bu anlama Digor Yolu dediğimiz bölgenin yolu baya bozulmuştu. Burayı kullanan hemşerilerimiz sitem ediyordu. Bizde yol yapımına buradan başladık” dedi.

BELEDİYE HİZMET BİNASI HIZLA YÜKSELİYOR

Alt yapı ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra Belediye Hizmet Binası’nın da yapımının hızla devam ettiğini ifade eden Bozkuş; “Bir çok alanda çalışma yapıyoruz. Bunlardan biriside Belediye Hizmet Binası’nın yapımı. Hizmet binamız hızla yükseliyor. Çok güzel bir bina olacak. Tarihi binanın yanında da yapılan binalarda tarihi binaya uydurulacak. Ve ortaya çok güzel bir bina çıkacak. Bütün birimlerinin bir arada olduğu, toplantı salonu, dinlenme salonu ve sosyal tesisleri olan bir hizmet binası olacak. Ve uzun yıllar burada Karslılara hizmet verilecek. Gerçek zor ama güzel işler yaptık. Yapılan hizmetler ortaya çıktıkça Kars başka güzel oluyor” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Kars’ta ara cadde ve sokaklarda da kaldırım ve yol çalışmalarının sürdüğüne dikkat çeken AK Partili Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş; “Bu yıl hedefimiz projelerimizin tamamını bitirmek. Bunun için birçok ayrı yerde çalışma yapılıyor. Daha geçen gün temelini attığımız ve TOKİ’ye Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yaptırdığımız konutlar yükselmeye başladı. Bazı konutlar 2-4 kat yükseldi. Bu hızla devam ederse kısa sürede tamamlanır. Yani kısacası bu inşaat sezonunda bize durmak yok. Artık yaptığımız işlerinin tamamını toparlamamız gerekiyor. Kars’ı geleceğe taşıyacağız. Hedefimiz tarihi dokusuyla yerli ve yabancıların yoğun ilgisini çeken Kars’ı hak ettiği yere taşımak. Karslılar bize güvendi. Bizlerde onları mahcup etmeyeceğiz” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: