Kars İl Emniyet Müdürü Çakmak görevine başladı

Polis Başmüfettişi ve Emniyet Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı bünyesinden, Kars İl Emniyet Müdürlüğü'ne atanan...

Polis Başmüfettişi ve Emniyet Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı bünyesinden, Kars İl Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Ercan Çakmak görevine başladı.
Evli ve 3 çocuk babası Çakmak, ilk olarak Kars’ta faaliyet yürüten ulusal ve yerel basın temsilcileri ile bir araya geldi. Çakmak, Kars'a atandığı için son derece mutlu olduğunu, Kars halkına hizmet etmekten gurur duyacağını ifade etti. Çakmak, ilk defa geldiği Kars’ı ve insanlarının çok güzel olduğunu, insana yakın bulduğunu ifade etti.
Çakmak, "Devletimizin vermiş olduğu görevi layıkıyla yapmak bizim görevimizdir. Kars’a ve Karslılara, 24 saat esasına göre hizmet edeceğiz. Halkımızın desteğiyle başarılı olacağımıza inanıyoruz. Bizden önceki müdürümüz Zeybek'in bırakmış olduğu hizmet bayrağını daha da ileriye taşımaya çalışacağız. Kars, güzel bir şehrimiz.” dedi.
Gazeteciler ise Kars’ı üç yıldır ekibiyle belli bir çıtaya yükselterek kamuoyunun beklentilerine cevap veren Zeybek’in şehirden ayrılması ile boşalan İl Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Çakmak ile bırakılmış olan hizmet çıtasının daha da yukarılara çıkarılmasını beklediklerini ifade ederek, Çakmak’a başarılar dilediler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz