Kars polisi, egzoz sesi kontrolüne çıkıyor

Kars Emniyet Müdürlüğü huzur toplantısında, Bayrampaşa Mahallesi muhtarının gece saatlerinde bazı araçlardan çıkan egzoz sesinin...

Kars Emniyet Müdürlüğü huzur toplantısında, Bayrampaşa Mahallesi muhtarının gece saatlerinde bazı araçlardan çıkan egzoz sesinin vatandaşları rahatsız ettiğini söylemesi üzerine harekete geçti. Emniyet Müdür Yardımcısı Nurettin Özyaşamış ekiplerin sık sık kontrole çıkacaklarını söyledi.

Kars Polisevi'nde Emniyet Müdürü Nurettin Özyaşamış başkanlığında gerçekleşen 2012’nin ilk huzur toplantısında söz alan Bayrampaşa Mahallesi Muhtarı Asim Turan Aydemir, mahalle sakinlerinin sorunlarını aktarırken, son zamanlarda sokaklarda bazı araçların geçişlerinde egzozlarından çıkan seslerin vatandaşları rahatsız ettiğini ileterek emniyetten yardım istedi.

Reklam
Reklam

Emniyet Müdür Yardımcısı Özyaşamış, problemin giderilmesi için Bayrampaşa Mahallesi'nde asayiş ve trafik ekiplerinin sık sık uygulama yapması talimatını verdi.

'ÖZYAŞAMIŞ, 2 BİN 200 ÖĞRENCİYİ SİNEMAYLA BULUŞTURDUK'

Tarihe yolculuk projesi kapsamında kırsal kesimde yaşayan ve sosyoekonomik durumları yeterli olmayan lise öğrencilerini sinema ile buluşturduklarını söyleyen Özyaşamış, programlarına, Kağızman ilçesinden 150, Selim'den 275, Akyaka'dan 100, Digor'dan 295, Sarıkamış'ın 50, Susuz YİBO'dan 250 ilköğretim ve lise öğrencisi ile Kars Kafkas Üniversitesi'nden ise bin 80 öğrencinin katıldığını belirtti.

Böylelikle misafir öğrencilerin ilk olarak araçlarla Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne getirildiğini, mobese merkezinin gezdirildiğini, polislik mesleği ile ilgili öğrencilerin sorularının yanıtlandığını aktaran Özyaşamış, “Polis memurları tarafından ikramlarda bulunulan misafirlerimiz sonra Kars Şehir Sineması'na götürülerek Fetih 1453'ü izlemişlerdir.” dedi.

YILDIZLAR KAYBOLMASIN PROJESİ İLE POLİS GELECEĞİN SPORCULARINI YETİŞTİRİYOR

Reklam
Reklam

Kars il merkezinde bulunan sosyo ekonomik durumları nedeni ile kültür, sanat ve spor aktivitelerinden faydalanamayan, ancak spora ve sanata ilgi duyan ilköğretim ve lise çağındaki çocukların ve gençlerin spor aktiviteleri ve sanatsal faaliyetlere yönlendirilerek kötü alışkanlıklardan korumak, suça sürüklenmelerinin önüne geçmek, gelecekte ülkesini ve milletini seven, beden ve ruh sağlığı temin edilmiş, ili ve ülkeyi yurt içi ve yurt dışında temsil edebilecek kabiliyette sporcular yetiştirmek amacı ile proje hazırlanarak faaliyete konulduğunu dile getiren Özyaşamış sözlerini şöyle sürdürdü:

“Proje kapsamında il merkezinde boks, güreş, karate, futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi, atletizm, satranç, gitar, halk oyunları, bağlama olmak üzere toplam 394 öğrenciye kurs verilmektedir. Ayrıca Digor’da da benzer etkinliklere yüze yakın öğrenci katılmaktadır.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: