Kars Sultan Alparslan Koleji Basınla İftarda Buluştu

Kars Özel Sultan Alparslan Koleji, geleneksel hale getirdiği basınla iftar buluşmasını bu yıl da gerçekleştirdi.İftar...

Kars Özel Sultan Alparslan Koleji, geleneksel hale getirdiği basınla iftar buluşmasını bu yıl da gerçekleştirdi.

İftar topunun ezanlar eşliğinde atılması, dua ve iftar yemeğinin ardından İnternet ortamında izlenme rekorları kıran Erzurumlu Canan Nine’nin gençlere verdiği öğütlerin yer aldığı slayt izletildi. Slaytta en çok dikkati çeken Canan nine şükür aşkı oldu. İzleyenlere ve dinleyenlere şükretmeleri adeta yalvaran Canan ninenin mesajları akıllarda uzun süre çıkmayacak şekilde yer etti.

Gazetecilerin ilgiyle dinlediği Canan Nine’nin izlenmesinin ardından Sultan Alparslan Koleji Müdürü Fatih Akaslan bir konuşma yaptı.

Reklam
Reklam

Akaslan; “Ramazanın kendine has güzellikleri vardır. Bu güzelliklerden biriside paylaşmaktır. İlimizde görev yapan gazetecilerimiz ile böyle bir günde bir araya gelerek iftar yapmakta bu güzelliklerden bir tanesindir. Ramazanın güzelliklerini birlikte paylaşmak bize gurur vermektedir. Okulumuz olarak da Kars gençliğine sahip çıkmak ve onlara çok güzel bir şekilde eğitim vermek bizleri son derece mutlu etmektedir. Bu nedenle bu iftar sofrasında gazeteci ağabeylerimiz ve kardeşlerimle olmaktan dolayı son derece mutluyuz. Bizleri kırmayıp iftar davetimize katıldığınız için çok teşekkür ederim” dedi.

Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yücel Sezer de Okul Müdürü Fatih Akaslan ve okul idarecilerine iftar yemeği için teşekkür etti.

Sultan Alparslan Koleji idarecilerinin sık sık gazeteciler ile bir araya geldiklerini de hatırlatan Sezer; “Sultan Alparslan Koleji sadece çocuklarımıza güzel ve faydalı eğitim vermekle kalmıyor aynı zamanda toplumun bazı sorunlarıyla da ilgileniyorlar. Kars’ta görev yapan gazetecilerimizde Kars’ın her türlü sorunu için canla ve başla çalışıyorlar. Her 10 Ocak Çalışan gazeteciler günü, Ramazanlarda olduğu gibi sizlerle sık sık bir araya gelmek bizleri son derece mutlu ediyor” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: