Kars Sultan Alparslan Koleji, sportif faaliyetlerde de iddialı

Kars Özel Sultan Alparslan Koleji, Türkiye genelinde eğitim alanında göstermiş olduğu başarılara sportif faaliyetleri de...

Kars Özel Sultan Alparslan Koleji, Türkiye genelinde eğitim alanında göstermiş olduğu başarılara sportif faaliyetleri de eklemek istiyor.
Okul bahçesinde spor alanları oluşturan Özel Sultan Alparslan Koleji, Kars’ın adını bölgelerinde ve Türkiye genelinde düzenlenecek spor organizasyonlarında en işi şekilde duyurmayı hedefliyor.
Özel Sultan Alparslan Koleji Müdür Yardımcısı Sertaç Demirtürk, okulun spor branşlarında da iddialı bir konuma gelmesi için çalıştıklarını, öğrencilere yönelik düzenlenecek organizasyonlarda Kars'ın adını duyuracak başarılı sonuçlara ulaşmak istediklerini söyledi.
Okulun Beden Eğitimi Öğretmeni Oktay Çetinkaya ise Kars’ta atletizmde çok başarılı olabilecek öğrenciler tespit ettiklerini ifade etti.
Öğrencilerin beden eğitimi dersleri ile yaşamakta oldukları sınav stresinden uzaklaştığını kaydeden Çetinkaya, "Sosyal ve kültürel bir çeşitliliğin içine girerek kendilerini geliştirmiş yenilemiş oluyorlar. Bizlerde öğrencilerimizin spor zekâlarını becerilerini görmüş oluyoruz. Genel olarak hentbol, masa tenisi, atletizm, voleybol ve basketbol gibi dallarda öğrencilerimizi yarışmalara hazırlamış oluyoruz. Kars ilimizin eğitim alanı ile birlikte spor alanında da ismini duyurmak ve başarılara ulaştırmak arzusu içerisindeyiz.” açıklamasında bulundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz