Kars Ülkü Ocakları Başkanı Ersançmış: "Allah Korkusu, Milletsaygısı Ve Insan Sevgisi Taşımayan Kara Kalpliler, Bayramı Da,ramazan Ayını Da Hepimize Zehir Etmişlerdir."

Kars Ülkü Ocakları Başkanı Onur Ersançmış, "Allah korkusu, millet saygısı ve insan sevgisi taşımayan kara kalpliler, bayramı da, ramazan ayını

Kars Ülkü Ocakları Başkanı Onur Ersançmış, "Allah korkusu, millet saygısı ve insan sevgisi taşımayan kara kalpliler, bayramı da, ramazan ayını da hepimize zehir etmişlerdir" dedi.

Ersançmış, yaptığı yazılı açıklamada, ülkenin zor günler geçirdiğini bildirdi.

Tarafları belli olmayan kişilerin karanlık oyunlarını milletin gözü önünde sergilediğine değinen Ersançmış, açıklamasında şu ifadelere yer verdi.

"Din, millet ve milliyet demeden zalimliğini ve insafsızlığını her fırsatta gösteren bölücü terör, acımasızca saldırılarını sürdürmüştür. Allah korkusu, millet saygısı ve insan sevgisi taşımayan kara kalpliler bayramı da ramazan ayını da hepimize zehir etmişlerdir."

Reklam
Reklam

Gaziantep'te bomba yüklü aracın patlatılması sonucu 9 kişinin hayatını kaybettiğini anımsatan Ersançmış, "Karşıyaka polis merkezi önünde meydana gelen menfur saldırıda 9 vatandaşımız şehit düşmüş, 4'ü ağır olmak üzere 66 vatandaşımız da yaralanmıştır. Milletçe acımız büyük ve öfkemiz taşma noktasına kadar gelmiştir" dedi.

Muhabir: Ercüment Daşdelen / Çağlar Sefertaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: