Kars Ülkü Ocakları Başkanı’ndan İha’ya Başsağlığı

Kars Ülkü Ocakları Başkanı Tolga Adıgüzel, İHA’yı ziyaret ederek başsağlığı dileklerinde bulundu.Ülkü Ocakları Başkanı Tolga...

Kars Ülkü Ocakları Başkanı Tolga Adıgüzel, İHA’yı ziyaret ederek başsağlığı dileklerinde bulundu.

Ülkü Ocakları Başkanı Tolga Adıgüzel ve Medya sorumlusu Turgay Kaya, İHA muhabiri Işık Çapanoğlu’nu ziyaret ederek, İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Enver Ören’in vefatının kendilerini üzüntüye boğduğunu ve Türkiye’nin önemli bir gazeteci ve abisini kaybettiğini söyledi.

Kars Ülkü Ocakları Başkanı Tolga Adıgüzel; “İhlas Grubu ve TGRT camiasının abisi Dr. Enver Ören'in vefatından büyük üzüntü duyduk. Allah rahmet etsin. Ailesinin, yakınlarının, İhlas camiasının ve Türk milletinin başı sağolsun. Türkiye büyük bir değeri kaybetti” dedi.

Reklam
Reklam

İHA muhabiri Işık Çapanoğlu’da Ülkü Ocakları Başkanı Tolga Adıgüzel ve beraberindekilere ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: