Kars Valisi Eyüp Tepe Kağızman’da

Kars Valisi Eyüp Tepe, Kağızman İlçesi’nde bir dizi gezi ve incelemelerde bulundu.Kars Valiliğine atandıktan sonra...

Kars Valisi Eyüp Tepe, Kağızman İlçesi’nde bir dizi gezi ve incelemelerde bulundu.

Kars Valiliğine atandıktan sonra ilçelere yönelik geziler düzenleyen Vali Tepe, Kağızman’da Kaymakam Şuayip Gürsoy ve daire amirleriyle bir araya geldi. Vali Tepe daha sonra Kaymakam Şuayip Gürsoy ve İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Osman Uçar ile birlikte ilçe merkezinde bir kahvehanede vatandaşlarla sohbet etti.

Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılayan Kars Valisi Eyüp Tepe vatandaşlar ile bir süre sohbet ederek birlikte çay içti. Vali Eyüp Tepe, Kars ve ilçelerine hizmet için geldiğini bütün vatandaşlara kapınsın açık olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

İlçede esnafı da ziyaret eden Vali Eyüp Tepe daha sonra Kağızman Kaymamı Şuayip Gürsoy ve beraberindeki heyetle kaymakamlığa geçtiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: