Kars Valisi Eyüp Tepe’nin Kurban Bayramı Mesajı

Kars Valisi Eyüp Tepe, Kurban Bayramı’nın anlamının yakınlaşmak, kaynaşmak, bitlik ve beraberlik içinde olmak...

Kars Valisi Eyüp Tepe, Kurban Bayramı’nın anlamının yakınlaşmak, kaynaşmak, bitlik ve beraberlik içinde olmak olduğunu belirtti.

Vali Eyüp Tepe, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında; “Toplumsal, sosyal, kültürel ve dini yaşantımızın vazgeçilmez unsurlarından olan ve halkımızı birbirine yakınlaştıran, sevgi, dostluk ve kardeşlik bağlarını güçlendiren bir Kurban Bayramına daha kavuşmanın mutluluğunu yaşamaktayız” dedi.

Kars Valisi Eyüp Tepe, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bayramların anlamı; yakınlaşmak, kaynaşmak, paylaşmak ve birlik-beraberlik içinde olmaktır. Bu bağlamda; milletimizin Kurban bayramını anlamına uygun olarak birlik-beraberlik içinde, kardeşçe, dostça geçirmelerini diliyorum. Şehit ve gazilerimizi rahmetle, şükranla yad ederken, ailelerine sabır ve metanet diliyor, başta Kars’lı hemşehrilerim olmak üzere Kurban Bayramının aziz Milletimize, İslam alemine ve bütün insanlığa huzur, barış ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: