Kars Valisi Tepe:

Kars Valisi Eyüp Tepe, "Amacımız, kış turizminde Sarıkamış'ı hem bölgenin, hem de Kafkasların gözdesi haline getirmek" dedi.

Kars Valisi Eyüp Tepe, "Amacımız, kış turizminde Sarıkamış'ı hem bölgenin, hem de Kafkasların gözdesi haline getirmek" dedi.

Tepe, Sarıkamış Turizm Dermeği üyeleri ve kentte bulunan otel işletmecilerinin katıldığı toplantıda konuşmada Sarıkamış'ın önemli bir turizm potansiyeline sahip olduğunu söyledi.

Tepe, Sarıkamış'ın sadece Kars için değil bölge için büyük önem taşıdığını, ilçenin tarihi ve turizm potansiyelinin daha üst noktada değerlendirileceğini ifade etti. Sarıkamış'ta yapılacak olan yatırımlara, herkesin destek olması gerektiğini belirten Tepe, şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

"Burada yapılacak çalışmaları, yatırımları gerek kamu, gerekse özel sektör olarak el birliğiyle gerçekleştirmemiz lazım. Sarıkamış bu bölgenin özellikle kış turizminde incisi olacak. Bu anlamda gerek Bayraktepe Kayak Merkezi'nde gerek kent merkezinde yeni oteller açılıyor, yeni gelişmeler oluyor. Amacımız, kış turizminde Sarıkamış'ı hem bölgenin hem de Kafkasların gözdesi haline getirmek. Ayrıca Sarıkamış'ın tarihsel dokusunu iyi anlamak ve değerlendirmek için Sarıkamış Şehitleri anıt projelerimiz önümüzdeki yıl içerisinde hayata geçirilecek."

Muhabir: Hüseyin Demirci / Selami Küçükoğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: