Karşıyaka: 0 - Kayseri Erciyesspor: 1

Stat: AtatürkHakemler: Mete Kalkavan, Süleyman Özay, Cemal BingülKarşıyaka: Necati 4, Özgür 4, Burak 4, Erhan...

Stat: Atatürk
Hakemler: Mete Kalkavan, Süleyman Özay, Cemal Bingül
Karşıyaka: Necati 4, Özgür 4, Burak 4, Erhan Şentürk 5, Özgür Can 5 (Dk.71 Şaban 3), Turgay 4, Murat 4 (Dk.46 Mahmudov 4), Volkan 5, Ufukhan 5, Agbetu 7, Erhan Kavak 5 (Dk.68 Adiyiah 3)
Kayseri Erciyesspor: Ferhat 8, Fatih 7, Cemil 6, Serkan 7, Emrah 7 (Dk.66 Cenk 4), Guluzade 6 (Dk.74 Cemal 4), Kemal 6, Metin 6 (Dk.87 Emre ?), Davut 6, Hanni 8, Gökhan 7
Sarı Kartlar: Dk.30 Özgür, Dk.30 Volkan (Karşıyaka), Dk.37 Emrah, Dk.45 Serkan, Dk.87 Emre (K.Erciyesspor)
Gol: Dk.63 Hanni (K.Erciyesspor)

Reklam
Reklam

Bank Asya 1. Lig’de zirve yarışı veren Kayseri Erciyesspor, grupta 1 puanla son sırada yer alan Karşıyaka’yı İzmir’de 1-0 mağlup etti. Maçın tek golünü 63. dakikada Hanni kaydetti. Konuk ekip bu sonuçtan sonra puanını 9’a çıkardı. Evsahibi Karşıyaka ise bu sezon berabere kaldığı bir maçın dışındaki diğer dört karşılaşmayı da kaybetti.
K.Erciyesspor’un üç puan aldığı maçtan sonra Karşıyakalı taraftarlar, futbolcuları protesto etti. Taraftarlar, ayrıca teknik direktör Reha Kapsal’ı istifaya davet etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz