Karşıyaka 7 Puan Geriye Düştü

Ergin KARATAŞ / İZMİR, Teknik direktör Soner Tolungüç, boykot nedeniyle çok üzgün olduğunu, yapılan eylemin Gümüşhane deplasmanında kendilerini hem psikolojik

Ergin KARATAŞ / İZMİR, Teknik direktör Soner Tolungüç, boykot nedeniyle çok üzgün olduğunu, yapılan eylemin Gümüşhane deplasmanında kendilerini hem psikolojik hem de fiziksel olarak etkilediğini söyledi. Tolungüç'ten rapor istediklerini belirten Başkan Mutlu Altuğ ise, "Gerekli kararları alacağız. Burası 104 yıllık bir kulüp. İlk gün kamuoyuna mesaj verme adına boykot yaptıklarını söylediler ama eylemi maç öncesi de sürdürmeleri tadını kaçırdı. Bu ortamda maç konsantrasyonu ne kadar sağlanabildi tartışılır. Yapan kendisine yapar, ödemelerde gecikme olabilir ama biz yönetim olarak bu tür olaylara taviz vermeyiz" dedi.
RADİKAL KARARLAR
Karşıyaka yönetiminin teknik heyetle yapacağı toplantının ardından radikal kararlar alınması gündeme geldi. Sezon başından bu yana bekleneni veremeyen tecrübeli isimlerden İbrahim Kaş'ın kadro dışı bırakılabileceğini, Mustafa Aşan'dan ise kaptanlık bandının alınabileceğini öne sürdü.
KALECİ ERHAN HASTANEYE KALDIRILDI
Öte yandan dün gece gıda zehirlenmesi nedeniyle hastaneye kaldırılan kaleci Erhan'a serum tedavisi uygulandığı bildirildi. Taburcu edilen futbolcunun durumunun iyi olduğu öğrenildi. Yeşil kırmızılı eakipte sarı kart cezalısı Ali Say ise Tokatspor maçında forma giyemeyecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: