Karşıyaka Belediyesi'ndeki Yatırımlar

İZMİR (A.A) - Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, 156 milyon liralık bütçenin yüzde 30'unu yatırıma ayırdıklarını belirterek 2013 yılının açılış

İZMİR (A.A) - Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, 156 milyon liralık bütçenin yüzde 30'unu yatırıma ayırdıklarını belirterek 2013 yılının açılış ve temel atma yılı olacağını ifade etti.

Durak, yaptığı yazılı açıklamada devam eden 9 büyük projenin 2013'ün ilk yarısında hizmete sokulacağını belirtti.

Bu projeler arasında Ahmet Piriştina Kültür Merkezi, eski lunapark alanı üzerinde kurulacak Sosyal Yaşam Alanı, Çarşı Tiyatro, Doğal Afet Uygulamalı Eğitim Merkezi, Arşiv Binası, Temizlik İşleri Tesisi, Bostanlı Açık Hava Tiyatrosu, Bahçelievler Balık Satış Merkezi ve Kurban ve Adak Satış Yeri tesislerinin bulunduğunu kaydeden Durak, 30'un üzerindeki projenin de temelinin atılacağını kaydetti.

Reklam
Reklam

Temeli atılacak projeler arasında Sosyal Yaşam Merkezi, Yamanlar Sağlıklı Yaşam Merkezi, Karşıyaka Belediyesi Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi, 750 kişilik konser salonu, Milli Mücadele Müzesi ve Parkı, Zübeyde Hanım Mahallesi meydan düzenlemesi ve kapalı pazar yerlerinin bulunduğu belirtildi.

Muhabir: Hüseyin Bağış

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz