Karşıyaka Evinde Mutlu Değil

İZMİR (A.A) - PTT 1. Lig'de Çaykur Rizespor'a mağlup olan Karşıyaka, evinde oynadığı son 4 maçta galibiyet alamadı.

İZMİR (A.A) - PTT 1. Lig'de Çaykur Rizespor'a mağlup olan Karşıyaka, evinde oynadığı son 4 maçta galibiyet alamadı.

İlk 6'ya kalıp, play-off oynama hesapları yapan Karşıyaka, İzmir'de konuk ettiği Çaykur Rizespor'a 1-0 yenilerek 29. haftayı 40 puanla tamamladı. Ev sahibi olarak oynadığı karşılaşmalarda 4 haftadır galip gelemeyen Karşıyaka, bu maçlarda 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı.

Kendi evinde 21. haftada Bucaspor'u 1-0 yendikten sonra Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve TKİ Tavşanlı Linyitspor'la golsüz berabere kalan, Samsunspor ve Çaykur Rizespor'a 1-0 yenilen Karşıyaka, bu sezon iç sahada oynadığı 15 maçta 6 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı.

Reklam
Reklam

Gelecek hafta Denizlispor deplasmanına gidecek Karşıyaka, daha sonra sırasıyla Torku Konyaspor, Kayseri Erciyesspor (D), Adanaspor ve Kartalspor (D) ile karşılaşacak.

Muhabir: Ali Korkmaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: