Karşıyaka-Kayserispor Maçında Eski Dostlar

Ergin KARATAŞ/İZMİR, Futbolculuk kariyerindeki son şampiyonluğu 2008-9 sezonunda Beşiktaş'ta yaşayan Yusuf Şimşek'in o dönemde siyah beyazlı ekipte birlikte forma giydiği Brezilyalı 2

Ergin KARATAŞ/İZMİR, Futbolculuk kariyerindeki son şampiyonluğu 2008-9 sezonunda Beşiktaş'ta yaşayan Yusuf Şimşek'in o dönemde siyah beyazlı ekipte birlikte forma giydiği Brezilyalı 2 golcü Nobre ve Bobo ile kaleci Hakan Arıkan, şu anda Kayserispor'un başarısı için ter döküyor. Kayserispor ligin en güçlü kadrolarından birine sahip olduğunu belirten Yusuf Şimşek, şunları söyledi:
"Başta eski takım arkadaşlarım Bobo, Nobre ve Hakan olmak üzere kadrodaki tüm futbolcuları yakından tanıyorum. Bu mücadeleyi ilk yarının finali olarak görüyoruz. Kazanıp tatile mutlu gireceğiz."
Ligde şampiyonluk hedefleyen Karşıyaka, 22 puanla 6'ncı basamakta yer alırken, liderlik koltuğunda oturan Kayserispor'un ise 31 puana bulunuyor.
DEFANSTA ARAYIŞ
Karşıyaka'da Kayserispor maçı öncesi defans hattındaki eksikler, teknik direktör Yusuf Şimşek'i yeni arayışlara itti. Cenk Güvenç'in sarı kart cezalısı olduğu yeşil kırmızılı ekipte Mehmet Yiğit'in kırılan parmağındaki alçı henüz çıkarılamadı. Yusuf Şimşek, stoper mevkiinde Ramazan'ın yanında sağ bek Shukurov, ön libero Mehmet Ayaz ve sol bek Yenal'ı deniyor. Karşıyaka'da Ahmet Arı'nın cezası sona ererken, sakatlığı yüzünden ilk yarıyı kapatan Juninho bu maçta da forma giyemeyecek.
FUTBOLDA YILDIRIM DESTEK
PTT 1'inci Lig'de bu sezon her maça farklı göğüs reklamıyla çıkan Karşıyaka'ya Futbol Altyapı Başkanı Metin Yıldırım'ın firması Sarta Mühendislik'ten destek geldi. Yeşil kırmızılılar, sezonun ikinci yarısında Sarta'nın göğüs reklamını taşıyacak. Firma bu sezon daha önce de Karşıyaka Arena'ya reklam desteği verdi.

Reklam
Reklam

FOTOĞRAF

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: