Karşıyaka-Manisaspor Maçı Notları

Onur ATIŞ / İZMİR, YUSUF Şimşek’in istifasıyla 3 hafta önce Karşıyaka’nın başına geçen Teknik Direktör Ayhan Akman, Orduspor ve Gaziantep

Onur ATIŞ / İZMİR, YUSUF Şimşek’in istifasıyla 3 hafta önce Karşıyaka’nın başına geçen Teknik Direktör Ayhan Akman, Orduspor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçlarının ardından dün ilk kez sahadaki yerini aldı. A Lisans kursuna katılmadığı için Ordu ve G.Antep Büyükşehir Belediyespor müsabakalarını tribünden izleyen genç teknik adam, İstanbul’daki bu kursu bitirip takımının başında sahaya çıkabildi.
Karşıyaka Teknik Direktörü Ayhan Akman, geçen haftaki Gaziantep Büyükşehir Belediye maçının kadrosundan tek değişikliğe gitti. Akman, sakatlanan sağ bek Azeri Mahir Shukurov’un yerine Rıdvan Şimşek’i oynattı. Savunmada Mehmet Yiğit- Ramazan Sal ikilisini oynatan genç teknik adam yine Cenk Güvenç’i kenarda oturttu. Son iki hafta sahada Kahe ve Can’la forveti ikileyen Ayhan Akman bu geleneğini sürdürdü.
Konuk Manisaspor ise Elazığspor maçı kadrosunu büyük ölçüde korudu. Teknik Direktör Taner Taşkın, kart cezalısı Ümit Yasin Arslan’ın yerine Ali Fırat Okur’a görev verdi. Taşkın orta sahada Hakan Turan, Yusuf Akyel ve Hakan Barış üçlüsünü yine bozmazken, Karşıyaka’nın eski golcüsü Manisasporlu Şaban sakatlığı nedeniyle eski takımına karşı görev yapmadı.
Karşıyaka-Manisaspor müsabakasına ilgi oldukça azdı. Havanın soğuk, karşılaşmanın da hafta içi olması sebebiyle maçı yaklaşık 1000 kişi izledi. Tribünlerde 900’e yakın Karşıyakalı ile 100 kadar Manisasporlu taraftar vardı. Açık tribün ise boş kaldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: