Karşıyaka Spor Kulübü 2. Başkanı Torbaoğlu: "100. yılımızda her branşta başarıyı hedeflemiştik. Hedeflerimizi tutturamadığımız için çok üzgünüz"

İZMİR (A.A) - Karşıyaka Spor Kulübü 2. Başkanı Nazım Torbaoğlu, kulübün 100. yılında her branşta başarıyı hedeflediklerini, ancak bunu gerçekleştiremedikleri

İZMİR (A.A) - Karşıyaka Spor Kulübü 2. Başkanı Nazım Torbaoğlu, kulübün 100. yılında her branşta başarıyı hedeflediklerini, ancak bunu gerçekleştiremedikleri için üzgün olduklarını bildirdi.

Torbaoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, olağanüstü genel kurul öncesinde yönetim kurulu ve sicil kurulu üyelerinin yoğun bir şekilde çalışarak kulübün 3 bin 100 üyesinin kayıtlarını tarayıp envanterini çıkarttığını belirtti.

Yapılan çalışmalar sonucunda birçok üyenin, üye kartlarının olmadığı, üyelerin büyük kısmının aidatlarını ödemediğinin belirlendiğini ifade eden Torbaoğlu, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

Reklam
Reklam

"Kulübümüzün olağanüstü genel kuruluna sayılı günler kalmışken 100. yılımızda her branşta başarıyı hedeflemiştik. Sportif anlamda başarı sağlayamadığımız, hedeflerimizi tutturamadığımız için çok üzgünüz.

Kulübümüzün geleceğine ışık tutması için aidatlarını ödeyen bütün üyelerimizin kartları yenilenecek olup, bilgileri güncellenecektir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bütün Karşıyaka sevdalılarının kulübe sahip çıkması en büyük dileğimizdir. Üyelerimizin kulübüne sahip çıkarak aidatlarını ödeyebilmelerini sağlamak için bir kampanya düzenledik. Kampanya çerçevesinde aidat borçları nakit ödenebileceği gibi, kredi kartlarına taksit de yapılabilecek. Üyeler, kulübümüzün banka hesap numarasına da aidatlarını yatırabilecekler."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: