Karşıyaka Taraftarları, Balıkesir'deki Maça Alınmayacak

BALIKESİR (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka'nın taraftarlarının, takımlarının 8 Aralık'ta Balıkesirspor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmaya alınmayacağı bildirildi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka'nın taraftarlarının, takımlarının 8 Aralık'ta Balıkesirspor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmaya alınmayacağı bildirildi. Balıkesir Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, İl Spor Güvenlik Kurulunun, Atatürk Stadı'nda oynanacak Balıkesirspor-Karşıyaka müsabakası ile ilgili bazı kararlar aldığı belirtildi. Kararların, güvenlik önlemleri amacıyla alındığı duyurulan açıklamada, "Geçmişte yaşanan olaylar göz önüne alınarak Balıkesirspor-Karşıyaka futbol müsabakasına Karşıyaka taraftarlarının alınmamasına karar verilmiştir" ifadesine yer verildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: