Karşıyaka, Teknik Direktör Ünal Karaman'la Anlaşamadı

İZMİR (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka'nın teknik direktörlük için görüştüğü Ünal Karaman'la anlaşamadığı bildirildi.

İZMİR - PTT 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka'nın teknik direktörlük için görüştüğü Ünal Karaman'la anlaşamadığı bildirildi. Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Fatih Diniz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Karaman'la yaptıkları görüşmelerin ardından kendisiyle anlaşamadıklarını söyledi. Bazı detaylarda takıldıklarını kaydeden Diniz, "Bazı şeylerin bizi mali olarak yoracağını düşündük. Bu çerçevede Ünal hoca ile projemizi durdurduk. Mali disiplinin dışına çıkmamamız gerekiyordu. Teknik direktör konusunda arayışlarımızı devam edecek" dedi. Öte yandan Karşıyaka'nın ikinci devre hazırlıklarına perşembe günü başlayacağı bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: