Karşıyaka Transfer Listesini Geniş Tutuyor

Karşıyaka, yeni sezon hazırlıklarını tesislerinde günde çift antremanla sürdürüyor.Yeni sezon hazırlıklarını tesislerinde günde çift idmanla...

Karşıyaka, yeni sezon hazırlıklarını tesislerinde günde çift antremanla sürdürüyor.

Yeni sezon hazırlıklarını tesislerinde günde çift idmanla sürdüren Karşıyaka, altyapısından çıkardığı 8 oyuncusundan antrenmanlardaki istekli çalışmaları ve performanslarından memnun kaldı. En son Samsunspor’un sol bek oyuncusu Orhan Taşdelen’i transfer eden yeşil kırmızılı yönetim, transfer listesine Musa Aydın, Metin Akan, Tisdel, Dalmat, Yasin Görkem ve İlkay Demir gibi isimleri de aldı.

Karşıyaka Sportif Direktörü Hüseyin Hamamcı, “Antrenmanlarımıza günde çift idmanla devam ediyoruz. Altyapımızdan 8 oyuncu çıkardık ve performanslarından şuan memnunuz. Transfer çalışmalarımız, transfer sezonunun son gününe kadar devam edecek. Karşıyaka’ya şuan yararlı olacak oyuncular ile görüşmelerimiz sürüyor’’ dedi.

Reklam
Reklam

"GÖZTEPE İLE EZELİ RAKİP VE EBEDİ DOSTUZ”

TFF 1.Lig 2012-2013 sezonunun 9. haftasında İzmir Atatürk Stadı’nda oynayacakları İzmir derbisi ile ilgili açıklamalarda bulunan Hamamcı, “ Göztepe ile ezeli rakip ve ebedi dostuz. İzmir derbisini tüm Türkiye ve dünya takip ediyor. İnşallah o gün derbi güzel atmosferde geçer ve kazanan taraf biz oluruz” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: