Karşıyaka'da 5 Futbolcu Kadro Dışı (2)

DİĞER FUTBOLCULARDAN TEPKİ Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup takımlarından Karşıyaka'da geçen hafta Gümüşhanespor deplasmanı öncesi yaşanan 2 günlük antrenman boykotu

DİĞER FUTBOLCULARDAN TEPKİ
Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup takımlarından Karşıyaka'da geçen hafta Gümüşhanespor deplasmanı öncesi yaşanan 2 günlük antrenman boykotu sonrası yönetimin 5 futbolcuyu kadro dışı bırakmasına diğer oyunculardan tepki geldi.
Gümüşhanespor maçından sonra dün haftanın ilk çalışmasını yapan yeşil kırmızılı futbolcular, kadro dışı kararlarının teblig edilmesinin ardından bugün saat 13.00'te Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde yapılması gereken çalışmaya yönetimin kararınını protesto ederek çıkmadı. Tesise gelip teknik heyet ve kaptanlarla görüşen futbol şube yöneticileri Aygün Cicibaş ve Oktay Yeşil de futbolcuları protestodan döndüremedi. Yönetim, tesise noter çağırarak oyuncuların antrenmana katılmadığını tespit ettirdi. Tesisten ayrılan futbolcuların antrenman boykotunu yarın da sürdüreceği iddia edildi.
Yönetime tepkili olan futbolculardan ismini vermek istemeyen biri, "Aile geçindirenlerimiz var ama çay içecek paramız yok. Sorun para değil defalarca söz verilip tutulmaması. Primlerin ödenemeyeceği daha önce açık açık söylense bu durum yaşanmazdı. Sahada iyi bir uyum yakaladık. Gümüşhanespor maçı sonrası boykota son verip antrenmana çıktık ve uyumun bozulmaması için sorunu kendi içimizde çözmeyi önerdik. Ancak ardından kadro dışı kararları çıktı. Suç o arkadaşların değil, boykot kararı hepimize aitti. Bir de üzerine mücadelemize rağmen taraftara karşı formaya ihanet ediyor gibi gösteriliyoruz. Yıllardır transferin son günü alt liglere kiralık giderken ses çıkarmadık, şimdi suçlu olduk" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: