Karşıyaka'da Başarılı Öğrencilere Belediye Desteği

İZMİR (AA) - Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, Karşıyaka Belediyesi Gençlik Merkezi'nde (KARGEM) üniversite sınavına hazırlanan ve dereceye giren başarılı öğrencilerle biraraya geldi.

İZMİR - Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, Karşıyaka Belediyesi Gençlik Merkezi'nde (KARGEM) üniversite sınavına hazırlanan ve dereceye giren başarılı öğrencilerle biraraya geldi. Ahmet Taner Kışlalı Parkı’ndaki tesislerde düzenlenen etkinliğe geçen yıl KARGEM'de verilen ücretsiz dersane hizmetinden yararlanarak sınavı kazanan öğrenciler katıldı. Başkan Durak, yaptığı konuşmada öğrencilerin elde ettiği başarının ailelerle birlikte kendilerini de gururlandırdığını belirterek, öğrencilerin başarılarının devamını beklediklerini ifade etti. Etkinlikte Başkan Durak, sınavda dereceye giren Ali Yaman, Bünyamin Nacan, Habibe Bülek, Gamze Arar ve Aliye Ceylan’a diz üstü bilgisayar hediye etti. Üniversite kazanan diğer öğrencilere de kitap ve Atatürk rozeti hediye edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: