Karşıyaka'da Dumlupınar Bıraktı

Ergin KARATAŞ / İZMİR, Yönetimin 1461 Trabzon mağlubiyetinden sonra Gaziantep'te son bir şans verdiği Cüneyt Dumlupınar, Profesyonel Şube Sorumlusu Osman Kırkpınar'a

Ergin KARATAŞ / İZMİR, Yönetimin 1461 Trabzon mağlubiyetinden sonra Gaziantep'te son bir şans verdiği Cüneyt Dumlupınar, Profesyonel Şube Sorumlusu Osman Kırkpınar'a veda kararı aldığını açıkladı. Kayserispor'u geçen sezon Süper Lig'e çıkarırken PTT 1'inci Ligi'nde şampiyonluk yaşayan en genç çalıştırıcı ünvanını alan Dumlupınar, altyapısında yetişerek 20 yaşında ayrıldığı Karşıyaka'ya 35 yaşında teknik adam olarak dönmüştü.
YILMAZ VURAL:"DÜŞÜNME AŞAMASINDAYIZ"
Öte yandan yönetimin teknik direktörlük için teklif götürdüğü ilk isim olan Yılmaz Vural, öneriye sıcak baktığını söyledi. Kariyerinin ilk yıllarında görev yaptığı yeşil kırmızılı kulübün kendisinde önemli bir yeri olduğunu söyleyen tecrübeli teknik adam, şunları söyledi:
"Erdal Acar'ı da yakından tanıyorum. Kendisiyle görüştük ve şu an düşünme aşamasındayız. Ama doğruyu söylemek gerekirse Karşıyaka kredisini tüketmiş durumda. Süper Lig'e yükselen takımlara baktığımızda sezon boyunca 4 yenilgi aldığını görüyoruz. Oysa Karşıyaka'nın şimdiden 3 mağlubiyet var. Bu şartlarda takımın Süper Lig'e direkt çıkacağını iddia etmek çok mantıklı değil. Plan ve proje önemli."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: