Karşıyaka'da Top Yönetimde

Ergin KARATAŞ / İZMİR, 16 Ekim'de deplasmanda kazanılan Kırklarelispor maçından bu yana prime hasret kalan futbolcuların alacakları Tokatspor galibiyetiyle 5'er

Ergin KARATAŞ / İZMİR, 16 Ekim'de deplasmanda kazanılan Kırklarelispor maçından bu yana prime hasret kalan futbolcuların alacakları Tokatspor galibiyetiyle 5'er bin TL'ye çıkarken, hafta sonuna kadar ödemeyi yapmak isteyen yönetim kaynak arayışını hızlandırdı.
Sezon başında yeniden anlaşma sağlanıp takımda kalan tecrübeli futbolcuların büyük çoğunluğunun peşinatlarını aldığı Karşıyaka'da gençlere peşinat ödenmedi. Diğer yandan kişisel alacakları konusunda bugüne kadar hiç kimseye dert yanmayan Teknik Direktör Soner Tolungüç ve yardımcıları da sezon hazırlıklarının başladığı temmuz ayından bu yana 4 aydır maaş yüzü görmedi. Son üç aylık alacakları için verilen ödeme sözünün tutulmasını bekleyen kulüp personelinin toplam maaş alacağı ise 8 aya çıktı. Oyunculara ceza verip vermeme konusunda henüz karar almayan yönetim, önce prim sorununu çözmeye çalışacak.
FUTBOLCU VE TOLUNGÜÇ KRİZİ SU YÜZÜNE ÇIKTI
Karşıyaka, kadrodaki 8 eksiğe ve günlerdir yaşanan sorunlara rağmen Tokatspor'u farklı yenerek 20 puanla yeniden üçüncü sıraya tırmanırken, futbolcularla Teknik Direktör Soner Tolungüç arasındaki kırgınlık, maç sırasında ve sonrasında iyice su yüzüne çıktı. Attıkları gollerden sonra ve maç bitiminde Tolungüç'e gitmek yerine tribündeki kadro dışı kalan arkadaşlarının yanına çıkan oyuncular sevinçlerini onlarla paylaştı.
Tolungüç'e büyük destek veren taraftarlar ise bu tabloya tepki gösterip tecrübeli teknik adamı da tribündeki kutlamaya dahil ettirerek buzları eritmeye çalıştı.
Pazar günü deplasmanda oynanacak Niğdespor maçının hazırlıklarına başlayan Karşıyaka'da yönetim, takıma moral aşılamak ve futbolcuların antrenman boykotunda ilk gün yanlarında olup ardından destek vermemekle suçladığı Tolungüç'le aralarını düzeltmek için para bulma telaşına girdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: