Karşıyaka'da Uçar Rüzgarı

Ergin KARATAŞ / İZMİR, "Bu sezon yıllardır yapılması gereken, genç ve tecrübelilerin bir arada olduğu ideal bir takım planlaması kuruldu"

Ergin KARATAŞ / İZMİR, "Bu sezon yıllardır yapılması gereken, genç ve tecrübelilerin bir arada olduğu ideal bir takım planlaması kuruldu" diyen Uçar, "Kadroda çıkış yakalamak isteyen gençler ve kendisini kanıtlamış isimler var. İkinci yarıda sezonun ilk yarısında yakalanan başarılı çizgiyi sürdürüp TFF 1'inci Lig hedefine ulaşmak istiyoruz. Karşıyaka hedefsiz olmaz" dedi. 2 Ocak'ta Antalya Belek'te kampa girecek Karşıyaka, lige kadar 3 hazırlık maçı oynamayı planlıyor. Kampta ilk maç 5 Ocak'ta Konya Anadolu Selçukspor'la yapılacak. İzinli olan Can ve Tayfun, takıma kampta katılacak.

Reklam
Reklam

FOTOĞRAF

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: