Karşıyakalı Gönüllü Anneler Börek Açıp Tatlı Yaparak, Öğrenci Okutuyor

Karşıyaka Belediyesi Kadın Danışma Merkezleri gönüllü anneleri öğrencilere burs için işbirliği başlattı. Cumhuriyet Mahallesi Kadın...

Karşıyaka Belediyesi Kadın Danışma Merkezleri gönüllü anneleri öğrencilere burs için işbirliği başlattı. Cumhuriyet Mahallesi Kadın Danışma Merkezi de bu işbirliğinin ilk meyvesini düzenlediği kermeste gördü.

Bölgedeki ihtiyaç sahibi öğrencilere katkı sağlayabilmek için dayanışma içine giren kadınlardan kimi evinde börek açtı, kimi sarmalar sardı, kimi kekler, pastalar yaptı. Gün boyunca yapılan satışlardan elde edilen gelirin tamamı dar gelirli ailelerin çocuklarının eğitimine harcanacak.

Karşıyaka Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde bulunan altı adet Kadın Danışma Merkezi, kendi aralarında koordineli olarak yürütecekleri çalışma ile periyodik aralıklarla kermes düzenleyecek. Kadınlar, dönüşümlü olarak düzenleyecekleri kermesler ile para toplayıp öğrencilerin okul ihtiyaçlarını sağlayacak.

Reklam
Reklam

İhtiyaç sahibi öğrencilere eğitim desteği için gönüllü olan kadınları kutlayan Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, “Kadın Danışma Merkezlerimizdeki gönüllülerimizin imza attığı örnek çalışmalar bizleri de gururlandırıyor. Eğitimine katkıda bulunduğumuz her öğrenci bir kazançtır. Kadınlarımızı bu gayretleri nedeniyle kutluyorum" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: