Karşıyaka’lı Kadınlar Urla’da Ağırlandı

Urla Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Feyza Karaosmanoğlu, Karşıyaka Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Birgü...

Urla Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Feyza Karaosmanoğlu, Karşıyaka Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Birgü Çağrı önderliğinde Urla’ya gelen Karşıyakalı kadınları ağırladı.

Karşıyaka Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Birgü Çağrı önderliğindeki Karşıyakalı grubu Urla Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu’nun eşi ve Kadın Meclisi Başkanı Feyza Karaosmanoğlu karşıladı.

Urla gezisinde ilk rota Kadın Üretici Pazarı oldu. Kadın Üretici Pazarı’na hayran kalan Karşıyaka Kadın Meclisi, kadınların evden çıkmasını sağlayan ve evde ürettikleri ürünleri satarak aile ekonomilerine katkı sağlamalarına vesile olan Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu’nu ve pazarın açılması için büyük emek sarf eden Kadın Meclisi üyelerini kutladılar. Karşıyakalı kadınlar, Kadın Üretici Pazarı’nda bol bol alışveriş yaptılar. Urla Cumhuriyet Meydanı’nı gezen grup daha sonra Urla Belediyesi Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi’ni ziyaret etti. Danışma Merkezi’nde Urla Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Feyza Karaosmanoğlu ve Karşıyaka Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Birgü Çağrı’nın sözcülüğünde karşılıklı olarak yapılan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Karşıyaka Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Birgü Çağrı, İzmir’de bulunan kadın meclislerinin dayanışma içinde olarak karşılıklı bilgi alışverişinde bulunulmasının büyük önem taşıdığını ifade ederek bu tür ziyaretlerin devam edeceğini belirtti. Çağrı, kendilerini en iyi şekilde ağırlayan Feyza Karaosmanoğlu’na çok teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Feyza Karaosmanoğlu, Birgü Çağrı başta olmak üzere Karşıyaka Kadın Meclisi, Kadın Danışma Merkezi ve mahalle temsilcilerini Urla’da ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını dile getirerek ilçeler arası dayanışmanın ve fikir alışverişlerinin önemli olduğunu ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: