Karşıyaka'ya Cem Evi

Eskişehirliler Kültür Merkezi ve Cem Evi, İzmir milletvekilleri, Belediye başkan vekilleri, dernek başkanları ve belediye...

Eskişehirliler Kültür Merkezi ve Cem Evi, İzmir milletvekilleri, Belediye başkan vekilleri, dernek başkanları ve belediye meclis üyelerinin katılımıyla Karşıyaka’da büyük bir törenle açıldı.

Anadolu Kültür Sanat Vakıf Başkanı( AKSEV) Mehmet Çetin İl Kültür Merkezi’nde 1200 dernek ve 20 bin üyelerinin bulunduğunu belirtti.

Çetin, “Alevi kültürünü, inancını gençlerimize yansıtmak ve bu inancı Cem Evi’nde sürdürmek amaçlarımız doğrultusunda yer almaktadır. Bu kültür merkezi Eskişehirli hemşerilerimizin destekleriyle yapıldı. Eskişehirli hemşerilerime çok teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Vakıf ve dernek olarak Halk Eğitimden öğretmenler tahsis edildiğini belirten Başkan Çetin, gençlerin daha iyi eğitim almasını sağlayacaklarını söyledi.

KÜLTÜR MERKEZİ’NDEKİ EĞİTİME KONAK’TAN DESTEK

Açılışa katılan Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, Kültür Merkezi ve Cem Evi'ni gezdi. Katkısını ve desteğini esirgemeyeceklerini, her zaman alevi kardeşlerinin yanında olduğunu belirten Başkan Tartan, “Bu girişimler birlik ve dayanışmayı ortaya koyar. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz