Kars’ta 50 Köy Yolu Ulaşıma Kapalı

Kars’ta kar yağışı nedeniyle 50 köy yolu ulaşıma kapandı. Kentte gece en düşük hava sıcaklığı...

Kars’ta kar yağışı nedeniyle 50 köy yolu ulaşıma kapandı. Kentte gece en düşük hava sıcaklığı 3 derece olarak ölçüldü.

Kars’ta son günlerde etkili olan kar yağışından dolayı 50 köy yolu ulaşıma kapanırken İl Özel İdaresi’ne ait karla mücadele ekiplerinin kapalı köy yollarının yeniden ulaşıma açılması için çalışmalar başlattı.

Kar yağışından Kars Merkez’de 14, Akyaka 3, Arpaçay 10, Kağızman 2, Sarıkamış 7 ve Selim 14 olmak üzere toplam 50 köy yolu ulaşıma kapalı bulunuyor.

İl Özel İdaresi’ne bağlı karla mücadele ekipleri, kapalı bulunan köy yollarının yeniden ulaşıma açılması için yoğun çaba sarf ediyor. Karla mücadele ekiplerinin çalışmalarını tipi ve kar yağışı olumsuz etkiliyor. Kötü hava koşullarına rağmen karla mücadele ekipleri yol açma çalışmalarını sürdürüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: