Kars'ta Çiftçilere Yönelik Eğitimler Devam Ediyor

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hüseyin Düzgün, merkez Yalınkaya ve Bayraktar köylerinde çiftçilerle bir araya geldi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hüseyin Düzgün, merkez Yalınkaya ve Bayraktar köylerinde çiftçilerle bir araya geldi. Şube müdürlerinin de katıldığı eğitimde konuşan Düzgün, eğitimlerle çiftçilere topraktan daha fazla verim alabilmenin iş uçların aktarmayı hedeflediklerini söyledi. Düzgün, il müdürlüğü personeli olarak hem hayvansal hem de bitkisel anlamında çiftçinin kaliteli ve verimli üretim yapmasını amaçladıklarını ifade ederek, "Eğitimlerimizi diğer köylerde de yaptık. Çiftçilerimize Brucella hastalığı, yem yitkileri ve toprağı ekime hazırlama konuları aktarıldı" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz