Kars’ta Dağpınar Beldesi Merkez mahallesinde karantina kaldırıldı

Kars’ta, koronavirüs (Kovid-19) salgını ile mücadele tedbirleri kapsamında karantinaya alınan Digor’a bağlı Dağpınar Beldesi Merkez mahallesinde karantina kaldırıldı.Kars Valiliğinden yapılan açıklamada, “Koronavirüs (Kovid-19) salgını ile mücadele tedbirleri kapsamında; Digor İlçesine bağlı Dağpınar Beldesi’nin Merkez Mahallesi’nde uygulanmakta olan karantina ,16 Nisan 2020 Perşembe günü saat 00:01 itibariyle kaldırılmıştır” denildi.Kars’ta, Selim İlçesine bağlı Gelinalan, Benliahmet, Büyükoluklu ve Söğütlü Köyü, Digor İlçesine bağlı Türkmeşen Köyü ve Kağızman ilçesi Akyayla köyünde karantina devam ediyor.

Kars’ta, koronavirüs (Kovid-19) salgını ile mücadele tedbirleri kapsamında karantinaya alınan Digor’a bağlı Dağpınar Beldesi Merkez mahallesinde karantina kaldırıldı.
Kars Valiliğinden yapılan açıklamada, “Koronavirüs (Kovid-19) salgını ile mücadele tedbirleri kapsamında; Digor İlçesine bağlı Dağpınar Beldesi’nin Merkez Mahallesi’nde uygulanmakta olan karantina ,16 Nisan 2020 Perşembe günü saat 00:01 itibariyle kaldırılmıştır” denildi.
Kars’ta, Selim İlçesine bağlı Gelinalan, Benliahmet, Büyükoluklu ve Söğütlü Köyü, Digor İlçesine bağlı Türkmeşen Köyü ve Kağızman ilçesi Akyayla köyünde karantina devam ediyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz