Kars'ta "Emniyetteyiz-2 Projesi"

Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Şube Müdürlüğü ve Selim ilçe Emniyet Amirliği' "Emniyetteyiz-2" projesi kapsamında Selim Şehit Yılmaz Bilgin İlkokulu ziyaret edildi.

Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Şube Müdürlüğü ve Selim ilçe Emniyet Amirliği' "Emniyetteyiz-2" projesi kapsamında Selim Şehit Yılmaz Bilgin İlkokulu ziyaret edildi. Selim İlçe Emniyet Amirliğince, Çocuk-Gençlik Eğitim Sosyal Programı kapsamında uygulamaya konulan projesiyle, ilkokul öğrencilerine hazırlık ders kitapları ve çeşitli hediyeler dağıtıldı. İlçe Emniyet Amiri Emin Topcu, yaptığı açıklamada, amaçlarının çocukları ve gençleri geleceğe daha iyi hazırlayıp, hem okul derslerine yardımcı olmak hem de onların sosyal ve kültürel yönden gelişimlerine katkı sağlayarak, kültürlü ve donanımlı bireyler olmalarını sağlamak olduğunu söyledi. Topcu, bu sayede öğrencileri, suç ve suç ortamlarından uzak tutmayı amaçladıklarını kaydetti. Proje kapsamında eğitim alan öğrenciler de kurstan çok memnun kaldıklarını ve zamanlarını doğru değerlendirdiklerini belirterek, Selim İlçe Emniyet Amirliği personeline teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz