Kars'ta "Emniyetteyiz Projesi"

Kağızman İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından uygulanan ''Emniyetteyiz'' projesi kapsamında düzenlenen çeşitli yarışmalarda derece elde eden öğrencilere hediyeler verildi.

Kağızman İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından uygulanan "Emniyetteyiz" projesi kapsamında düzenlenen çeşitli yarışmalarda derece elde eden öğrencilere hediyeler verildi. Kitap okuma ve masa tenisi yarışmalarında başarılı olan öğrenciler, ilçe emniyet müdürü Talat Arslan'ı makamında ziyaret etti. Arslan, öğrencilere müzik çalar ve eşofman takımı hediye etti. Projenin amacının çocukları zararlı alışkanlıklardan uzak tutarak spora yönlendirmek olduğunu dile getiren Arslan, "Anne-babanıza sigaranın zararlarını anlatarak sigarayı bırakmalarını isteyin. Çünkü sizlerin sözlerin anne babanız için daha etkilidir. Bu spor malzemelerini sizleri ve ailelerinizi sigaradan uzak tutmak için dağıtıyoruz. Boş zamanlarınızı sporla değerlendirmenizi istiyoruz. Sigara her türlü kötü alışkanlığın başlangıcıdır" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz