Kars’ta Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğü Ekipleri, Ramazan Ayı Dolayısıyla Gıda Kontrollerine Başladı

Ramazan ayının başlamasıyla birlikte İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’ne bağlı Gıda ve Yem Şube...

Ramazan ayının başlamasıyla birlikte İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’ne bağlı Gıda ve Yem Şube Müdürlüğü ekipleri il genelinde gıda üretim, satış ve toplu tüketim yerlerinde kontrollerde bulundu.

İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Gıda ve Yem Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yapmış oldukları kontrollerde ramazan ayı boyunca vatandaşların daha sağlıklı gıda maddeleri tüketmeleri amaçlanıyor.

Öte yandan gıda denetim ve kontrollerinin Ramazan ayı boyunca aralıklarla devam edeceği kaydedilirken, vatandaşlardan da karşılaştıkları olumsuzlukları Alo 174 hattına yada Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’ne bildirerek kendilerine yardımcı olmaları ve bu şekilde denetimlerin daha etkin yapılması sağlanacağı bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz