Kars'ta Kendilerini Polis Olarak Tanıtan Ve Yol Kesen 3 Kişinin Yakalanması İçin Çalışmalar Devam Ediyor

Kars’ın Kağızman ilçesinde kendilerini polis olarak tanıtan ve bir kişinin önünü kesen şüpheli 3 kişinin...

Kars’ın Kağızman ilçesinde kendilerini polis olarak tanıtan ve bir kişinin önünü kesen şüpheli 3 kişinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Erzurum’dan Kars’a seyir halinde olan S.İ. arkasından gelen ve içerisinde 3 kişinin bulunduğu otomobil tarafından bir süre takip edildi. Kendisini takip eden kişilerin durması için işaretlerde bulunmasının ardından duran S.İ., otomobilden inen 3 kişinin kendilerinin polis olduğunu söylemesi üzerine şahıslardan kimlik istedi. Bunun üzerine zanlılar S.İ.'ye ölüm tehdidinde bulunurken, S.İ. aracıyla olay yerinden kaçarak güvenlik güçlerine sığındı.

Reklam
Reklam

S.İ.'nin olayı güvenlik güçlerine anlatmasının ardından bölgede yapılan aramada, aracın izine rastlamadı. Bunun üzerine Cumhuriyet Savcılığı'na bilgi veren güvenlik güçleri, S.İ.’nin Cumhuriyet Savcısının talimatıyla ifadesini aldı. S.İ.’nin ifadesi doğrultusunda kendilerini polis olarak tanıtan ve ortadan kaybolan şüpheli 3 kişinin yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: