Kars’ta kurşunlama olayını karışan 1 kişi tutuklandı

Kars’ta, işyerlerini kurşulanma olaytına karışan 1 kişi yakalandı.Kars İl Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet-Gasp Büro Amirliği ekiplerince 30.09.2018 günü saat 18.00’de Hafızpaşa Mahallesi Ş.

Kars’ta, işyerlerini kurşulanma olaytına karışan 1 kişi yakalandı.
Kars İl Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet-Gasp Büro Amirliği ekiplerince 30.09.2018 günü saat 18.00’de Hafızpaşa Mahallesi Ş. Er Abdulbaki Kurçak Sokak üzerinde faaliyet gösteren bir iş yerinin kurşunlanması ve yine aynı gün saat:18.30 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Turan Çelebi Caddesi üzerinde faaliyet gösteren başka bir iş yerinin kurşunlanması çalışma başlatıldı.
Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet-Gasp Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmlarda her iki olayın faili olan şüphelinin açık kimlik ve adres bilgileri, olayda kullandığı araçlar ile birlikte tespit edildi. Bunun üzerine harekete geçen polis, düzenlendiği operasyonda olayı gerçekleştiren şüpheli kaçmış olduğu araç içerisinde yakalandı. Şüpheli üzerinde ve araç içerisinde yapılan aramalarda olayda kullanıldığı değerlendirilen 1 adet Glock marka tabanca ve bu tabancaya ait toplam 19 adet 9mm fişek ele geçirildi.Yapılan araştırmalarda şüphelinin 15.09.2018 tarihinde saat 22.00 sıralarında gerçekleşen aynı iş yerinin kurşunlaması olayının da faili olduğu ortaya çıktı.
Gözaltına alınarak Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilen şüpheli buradaki işlemlerinin ardından Adliye’ye sevk edildi. Adliye’ye sevk edilen şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Konuyla ilgili Kars İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, “Kars Emniyet Müdürlüğü olarak suç ve suçluyla mücadelemiz kararlılıkla devam edecek olup; suçun işlenmeden engellenmesine yönelik vatandaşlarımızın huzur, sükûn ve güvenlikleri için 7 gün 24 saat esasına göre çalışmalarımız tüm kadromuzla aralıksız devam edecektir” denildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz