Kars’ta Polis Haftası Etkinlikleri

Polis Teşkilatı'nın 168'nci kuruluş yıldönümü dolayısıyla Kars’ta tören düzenlendi.Atatürk Anıtı’na çelenk konulması, saygı duruşu ve...

Polis Teşkilatı'nın 168'nci kuruluş yıldönümü dolayısıyla Kars’ta tören düzenlendi.

Atatürk Anıtı’na çelenk konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende konuşan İl Emniyet Müdürü Ercan Çakmak, gelin ve değişen teknolojinin etkisiyle polis teşkilatının çağdaş ülkelerin kullandığı araç ve gereç ile yöntemleri kullanmayı kendine amaç edindiğini söyledi.

Çakmak; “Polis teşkilatının ortaya çıkan gelişmelere paralel olarak milletimizin sürekli farklılık gösteren beklentilerine cevap vermek için kendini yenilemiş eğitim seviyesi ve ulaştığı teknolojik seviyelerle dünyada örnek gösterilecek bir kuruluş haline gelmiştir.

Reklam
Reklam

Kars il Emniyet Müdürlüğü olarak devletin bize sağladığı bu imkanlarla bugüne kadar başta asayiş, terör ve kaçakçılık olayları olmak üzere vatandaşlarımızı olumsuz etkileyecek olayların üzerine kararlıkla gittik. Bundan sonrada aynı kararlıkla ve ciddiyetle gitmeye devam edeceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın. Bizler ülkemizin en huzurlu şehirlerinden birisi olan bunu rahatlıkla söyleyebilirim. Gerçekten Kars huzurlu bir şehir. Bu serhat şehrinde sorunsuz güvenlik hizmetlerinin daha ileri seviyelere ulaştırılabilmesi için can siper hane biçimde görev yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından hafta için öğrenciler tarafından hazırlanan ve dereceye giren şiirler öğrenciler tarafından okundu.

Tören İl Emniyet Müdürlüğü’nde Emniyet Müdürlüğü’nün tebrikleri kabul etmesiyle devam etti. Emniyet Müdürü Ercan Çakmak, telsizle mesai arkadaşlarının yıldönümümü kutladı.

Emniyet Teşkilatı’nın Kuruluş yıldönümü törenine Vali Vekili Karahan Daştan, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, KAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Çitil, Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Osman Uçar, Kars Esnaf Odaları Birliği Başkanı Adem Burulday, polisler ve öğrenciler katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: