Kars'ta silah kaçakçılığı operasyonunda 5 kişi gözaltına alındı

Operasyonda, 3 tabanca, 2 av tüfeği ile çok sayıda mermi ele geçirildi

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde düzenlenen silah kaçakçılığı operasyonunda ruhsatsız 3 tabanca, 2 av tüfeği ile çok sayıda mermi ele geçirildi, 5 şüpheli gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Sarıkamış ilçesinde "silah ve mühimmat kaçakçılığı" yaptığı belirlenen 5 şüphelinin evlerine eş zamanlı operasyon düzenledi.

Bomba arama köpeklerinin de desteğiyle evlerde yapılan aramada, 3 ruhsatsız tabanca, 2 ruhsatsız av tüfeği, 6 tabanca şarjörü, muşta, silahlara ait 186 mühimmat ele geçirilirken olayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı.

Reklam
Reklam

Yakalanan ruhsatsız tabancalara ve av tüfeklerine el konulurken gözaltına alınan 5 kişinin jandarmadaki sorgusu sürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: