Kars'ta SYDV Tarafından Yaptırılan Evler Hak Sahiplerine Teslim Edildi

Kars'ın Selim İlcesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından maddi durumu iyi olmayan, yaşlı ve kimsesizler için yaptırılan evler,

Kars'ın Selim İlcesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından maddi durumu iyi olmayan, yaşlı ve kimsesizler için yaptırılan evler, hak sahiplerine teslim edildi.

Evlerin teslim edilmesi nedeniyle düzenlenen törende konuşan, Selim Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya, ilçe merkezi ile köylerde maddi durumu iyi olmayan, yaşlı ve kimsesiz aileler için 12 ev yaptırıldığını söyledi.

Ramazan ayında vatandaşın ev sahibi olmasının kendileri için büyük önem taşıdığını belirten Kaya, şöyle konuştu:

"Sosyal bir devlet anlayışı içinde mağdur olan vatandaşlarımıza her zaman, her şekilde sahip çıkmak zorundayız. Devletimizin imkanları dahilinde SYDV aracılığı ile bu yardıma muhtaç vatandaşlarımız için 12 ev yaptırarak sahiplerine teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Vatandaşımızın sıcak bir yuvasında eksik eşyası olanlara gerekli yardımı yapacağız."

Reklam
Reklam

Konuşmaların ardından hak sahiplerine anahtarları teslim edildi.

Muhabir: Hüseyin Demirci / Selami Küçükoğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: