Kars'ta Telefonla Dolandırıcılık Iddiası

 Kars'ta 85 yaşındaki emekli bir öğretmen, telefonda kendisini komiser olarak tanıtarak dolandıran kişinin hesabına, 75 bin lira yatırdığı iddiasıyla polise başvurdu.

Kars'ta 85 yaşındaki emekli bir öğretmen, telefonda kendisini komiser olarak tanıtarak dolandıran kişinin hesabına, 75 bin lira yatırdığı iddiasıyla polise başvurdu. Alınan bilgiye göre, Merkez Mahallesi'nde yaşayan 85 yaşındaki emekli öğretmen T.K'yı telefonla arayan kişi, kendisini komiser olarak tanıtarak, "bankadaki parasının başkaları tarafından çekileceğini, paraları kurtarmak için kendi verdiği hesap numaralarına yatırması gerektiğini" söyledi. Bankadaki parasının 45 bin lirasını bu kişinin verdiği hesap numarasına havale eden T.K, 30 bin lirayı da postaneden hesaba aktardı. Bir süre sonra dolandırıldığını anlayan T.K, polise başvurdu. Zanlının yakalanması için polis ekiplerince çalışma başlatıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: